Heineken: η μπίρα που διψά για δημιουργικότητα, πρωταγωνίστησε στα φετινά Ermis Awards!


Πολύπλευρο «παρών» δόθηκε από τη Heineken στα Ermis Awards, τον μεγαλύτερο θεσμό βράβευσης της δημιουργικότητας στην επικοινωνία, στην Ελλάδα, που φέτος, εξελίχθηκε σε ένα διήμερο φεστιβάλ με σημαντικά workshops και σεμινάρια Ελλήνων και ξένων προσκεκλημένων. 
Heineken - Ermis Awards 2016
Μεταξύ των highlights του φεστιβάλ, το οποίο χορήγησε η Heineken, ήταν και η παρουσίαση του Mark Van Iterson, Director Global Design της Heineken International με τίτλο «How creativity & design keep an old brand young». Μέσα από την ομιλία του, ο κ. Van Iterson ενέπνευσε τους συμμετέχοντες, από στελέχη του κλάδου έως φοιτητές σχολών design και διαφήμισης, για το πως μπορεί μία μάρκα με ιστορία άνω των 100 ετών να παραμένει πάντα φρέσκια και δημιουργική.
Mark Van Iterson, Heineken Director Global Design


Τη συνέπεια της Heineken στην καινοτομία και τη δημιουργική επικοινωνία, επιβεβαίωσαν και οι 13 διακρίσεις που απέσπασε κατά τη διάρκεια της βραδιάς για τη σύλληψη και την υλοποίηση ποικίλων προγραμμάτων επικοινωνίας. Πιο συγκεκριμένα, για τη δημιουργία του Athens Mosaic, που έδειξε ότι κέρδισε τις εντυπώσεις, κατέκτησε: 8 βραβεία (3 Gold, 4 Silver & 1 Bronze) στις ενότητες Ad, Digital, PR, Media και Production. Ακολουθεί, η καμπάνια Heineken City Ride με 4 βραβεία (1 Gold, 1 Silver & 2 Bronze) καθώς και το mobile app «Heineken NOW», το οποίο κατέκτησε 1 βραβείο Bronze στην ενότητα Digital, στην κατηγορία «Utility/Tool/Service». 


H Heineken είναι μία από τις πιο δημιουργικές μάρκες παγκοσμίως, καθώς απέσπασε σε διεθνές επίπεδο τον τίτλο «Creative Marketer of the Year 2015» στο φεστιβάλ των Καννών. Επιπλέον, είναι περήφανος υποστηρικτής των Νέων Ταλέντων στην Ελλάδα και διοργανωτής του προγράμματος Heineken Talent Lab, μέσω του οποίου, δύο νέοι Έλληνες δημιουργικοί βρέθηκαν στο Άμστερνταμ για να συμμετάσχουν στη δημιουργία της νέας παγκόσμιας καμπάνιας της Heineken για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ. 
#OpenTalent
#Heineken
#Ermisawards

Νεότερη Παλαιότερη