Κολοκυθάκια με φέτα και κουκουνάρια...!

Κολοκύθια με φέτα και κουκουνάρια (Πηγή φωτογραφίας, εδώ)





Αφού κόψτε τα κολοκύθια σε φέτες, περάστε κάθε πλευρά με λάδι και στη συνέχεια βάλτε τις σε μια πιατέλα. Πασπαλίστε τα με τις νυφάδες γλυκού πιπεριού, το σκόρδο, τη ρίγανη και τον μαϊντανό. Προθερμάνετε το γκριλ του φούρνου σας στη μεσαία θερμοκρασία και ψήστε τις φέτες κολοκυθιού για 2 με 3 λεπτά περίπου από κάθε πλευρά, μέχρι να δείτε να εμφανίζονται οι χαραγματιές του γκριλ πάνω τους. Τοποθετήστε τις φέτες σας σε μια πιατέλα και γαρνίρετέ τις με τη φέτα και τα κουκουνάρια. Σερβίρετε.
  • Η συνταγή αυτή, που βρήκαμε εδώ, είναι ιδανική για το καλοκαίρι και είναι πολύ εύκολη στην προετοιμασία της. Έτσι, αν έχετε στο σπίτι σας τα απαραίτητα υλικά, μπορείτε να τη φτιάξετε ακόμα και λίγο πριν έρθουν, και απροειδοποίητα έστω, φίλοι σας.  
    Μοσχάτο, Αμπελώνας Βακιρτζή

  • Για να τη συνοδέψετε, σας προτείνουμε το "Μοσχάτο"- Αμπελώνας Βακιρτζή, ένα κρασί με λαμπερό κίτρινο χρώμα και χρυσαφένιες ανταύγειες. Τα πλούσια αρώματα ροδάκινου, τριαντάφυλλου και μελιού, χαρίζουν γεμάτη και ισορροπημένη γεύση. Στο στόμα, χαρακτηρίζεται από ζωντανή οξύτητα και λιπαρότητα. Μια ιδανική πρόταση για τη συγκεκριμένη συνταγή, αλλά και όλες τις σαλάτες, τα ορεκτικά, τα θαλασσινά, τα ψητά ψάρια. Επίσης, μπορείτε να το απολαύσετε και σαν απεριτίφ, το απόγευμα, όταν έχετε γυρίσει από τη θάλασσα και ετοιμάζεστε για μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά. Απολαύστε το δροσερό στους 8ο C.  Μπορείτε να το προμηθευτείτε από το Οινοποιείο Βακιρτζή, 29ο χιλιόμετρο ΠΕΟ Αθηνών- Λαμίαςτηλ. επικοινωνίας: 229530 6723. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Τετάρτη- Σάββατο: 10.00 π.μ. - 05.00 μ.μ., Τρίτη- Πέμπτη- Παρασκευή: 10.00 π.μ.-08.00 μ.μ. 
  • Κολοκυθάκια, Φέτα, Παρμεζάνα, Κρασί
Νεότερη Παλαιότερη