Advertisement

Main Ad

Cheese Cake κολοκύθας από τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ


ΥΛΙΚΑ

  • 500γρ. τυρί κρέμα με χαμηλά λιπαρά
  • ¼ κούπα τσαγιού άπαχο γιαούρτι
  • 1 πακέτο κολοκύθα «Αγρόκηπος Χαλβατζή»
  • 2 αυγά
  • ½ κούπα του τσαγιού ζάχαρη
  • 1 κουτ. γλυκού βανίλια
  • 1 πακέτο μπισκότα ολικής άλεσης
  • Τριμμένη κανέλα


Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180̊C. Χτυπήστε το τυρί σε κρέμα, το γιαούρτι, την κολοκύθα, τη ζάχαρη & την βανίλια μέχρι να αναμιχθούν καλά. Προσθέστε τα αυγά και χτυπήστε ακριβώς μέχρι να γίνουν μείγμα. Ρίξτε τη γέμιση πάνω στα μπισκότα αφού τα τρίψετε. Ψήστε για 35-40 λεπτά. Βάλτε το στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Κατόπιν, πασπαλίστε με την κανέλα.

(Πηγή φωτογραφίας και κειμένου: www.makedoniki.gr/syntages)