TGI Fridays. ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΓΕΥΣΗ!


Το καλοκαίρι στα TGI Fridays™ έχει ρυθμό R&B.

Τα TGI Fridays™ υποδέχονται το καλοκαίρι με νέες προτάσεις Rum cocktails & Burgers, ενώ οι εκπλήξεις συνεχίζονται κάθε ημέρα της εβδομάδας.

Οι γευστικοί συνδυασμοί δίνουν σε ένα Summer of Fridays τον απαραίτητο R&B ρυθμό. Νέα cocktails με βάση το ρούμι και ολόφρεσκα υλικά, συνοδεύουν ιδανικά τις νύχτες του καλοκαιριού, και ταιριάζουν αρμονικά με τις λαχταριστές προτάσεις burgers.
Inferno burger

Το “καυτό” INFERNO burger με την Hot Korean Sauce με βάση τις πιπεριές chili και το peppercorn bacon, συνδυάζεται αρμονικά με το δροσερό WATERMELON RUM SPLASH που θυμίζει καλοκαιρινό νησί. Τo TRUFFLE STACKED, είναι μία προκλητικά γευστική πρόταση με διπλό burger, Mozzarella & Monterey Jack με Truffle mix. Συνδυάζεται απόλυτα με 7 NIGHTS IN HAVANA με δυόσμο, σύκο και lime. 
Onion Stacked
To εναλλακτικό διπλό burger ΟΝΙΟΝ STACKED σερβίρεται σε δύο quesadillas με τυριά και BBQ sauce και απογειώνεται με τρία διαφορετικά είδη κρεμμυδιών (onion rings, frizzled & caramelized onions). Ταιριάζει άψογα με το ολοκαίνουριο HAVANA SUMMER ELIXIR, με γεύσεις από μάνγκο και αχλάδι.

Όλα τα Fridays™ burgers φτιάχνονται από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά και απευθύνονται 
αυστηρά σε καλοφαγάδες!

Daily Picks Summer Edition

Tα Daily Picks βάζουν τα καλοκαιρινά τους και μετατρέπουν κάθε επίσκεψη στα TGI Fridays™ σε μία ξεχωριστή καλοκαιρινή εμπειρία!

Οι φοιτητές απολαμβάνουν τις Hangover Mondays με -20% σε όλες τους τις επιλογές, ο συνδυασμός του αγαπημένου σας burger και rum cocktail γίνεται πραγματικότητα στις R&B Tuesdays με 14.90€ ενώ κάθε Τετάρτη τα μπουκάλια κρασί έχουν μισή τιμή. Οι Beer Thursdays μας προσφέρουν όλες τις μπίρες 3,50€, η Παρασκευή ονομάζεται RumDay και όλα τα R&B είναι στα 5€ ενώ κάθε Κυριακή είναι Sunday Funday με 5€ στα πιο αγαπημένα μας cocktail.

Φέτος το καλοκαίρι, τα TGI Fridays™ απελευθερώνουν την απόλαυση μας με προκλητικές γεύσεις και καλοκαιρινές εκπλήξεις!

Ακολουθήστε τα TGI Fridays ™ στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram, για ακόμα περισσότερες προτάσεις για καταπληκτικό φαγητό και ποτό, σε μία ατμόσφαιρα που η κάθε μέρα μοιάζει Παρασκευή! #TGIFgr

Τα TGI Fridays ™ λειτουργούν στην Ελλάδα από το 1997 με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος TGI Fridays™ στην Ελλάδα, στην πλατεία Κεφαλαρίου Κηφισιάς το οποίο έγινε αμέσως αγαπημένο στέκι. Ακολούθησε η δημιουργία κι άλλων καταστημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με την ίδια θερμή υποδοχή από τον κόσμο. Η συνταγή της επιτυχίας, ολοφάνερη! Λαχταριστά πιάτα, πρωτότυπες γεύσεις, αποκλειστικές συνταγές, μοναδικά cocktails και χαρισματικοί bartenders. Και όλα αυτά, στην πιο κεφάτη ατμόσφαιρα! Τα TGI Fridays ™ κατάφεραν να γίνουν αγαπημένη συνήθεια, εκπαιδεύοντας τους Έλληνες στη φιλοσοφία του trendy, happy & casual, τις λέξεις-κλειδιά που τα ανέδειξαν παγκοσμίως ως τα πιο hot spot restaurants της πόλης.
Νεότερη Παλαιότερη