Ξεχωριστές Ημέρες Καφεγνωσίας από τη Nespresso


Η Nespresso χαρίζει στα μέλη της την απόλυτη εμπειρία καφέ!


Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η Nespresso έδωσε τη δυνατότητα στα μέλη του Nespresso Club να γνωρίσουν κρυφές πτυχές του αγαπημένου τους καφέ μέσα από ξεχωριστές θεματικές με πρωταγωνιστή τις 24 Εκλεκτές Ποικιλίες.Σε συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες από το χώρο της γαστρονομίας, ζαχαροπλαστικής, οινολογίας και bartending, η Nespresso ταξίδεψε το κοινό σε έναν μαγικό κόσμο γεύσεων και αρωμάτων.


Οι Ημέρες Καφεγνωσίας του 2016 εγκαινιάστηκαν από τον γνωστό sommelier, Απόστολο Πλαχούρα, ο οποίος συνδύασε το γευστικό προφίλ των Εκλεκτών Ποικιλιών με αρώματα και γεύσεις ελληνικών οίνων. Τη σκυτάλη πήρε ο βραβευμένος bartender, Σπύρος Κερκύρας, ο οποίος δημιούργησε για το κοινό ξεχωριστά cocktails καιmocktailsμε βάση τον καφέ Nespressoαλλά και παραλλαγές του απόλυτου καλοκαιρινού καφέ, Nespressofreddo. Ο γνωστός σεφ, Βαγγέλης Δρίσκας, ταξίδεψε το κοινό στη Λατινική Αμερική δημιουργώντας αλμυρές συνταγές της Βραζιλίας με καφέ, ενώ η Άννα Μαρία Μπαρού έκλεισε τον κύκλο σεμιναρίων με Χριστουγεννιάτικες συνταγές γλυκών με καφέ.


Ο Coffee Ambassadorτης Nespresso παρουσίασε τις αρωματικές οικογένειες των Εκλεκτών Ποικιλιών και τον τρόπο που ένας καφές αλλάζει προφίλ ανάλογα με το πρωινό που συνοδεύεται,ξεδιπλώνοντας έτσι την απόλυτη εμπειρία καφέ που μόνο η Nespresso μπορεί να προσφέρει.Nespresso Brownie με βερίκοκο, Soft cookies με Nespresso Chocolate Ganache, Nespresso Martini, Almond & Cranberries Nespresso Freddo και Μοσχάρι σε μαρινάδα καφέ ήταν μερικές από τις δημιουργίες που απόλαυσε το κοινό σε μία γιορτή γεύσεων και αρωμάτων.

Μέσα από τις Ημέρες Καφεγνωσίας, στόχος της Nespresso είναι να αναδείξει την εξειδίκευσή της στον καφέ, ο οποίος γίνεται πρωταγωνιστής ποικίλων συνταγών και μας συνοδεύει σε διαφορετικές στιγμές μέσα στην ημέρα. Τα μέλη του NespressoClub είχαν τη δυνατότητα να μοιραστούν το πάθος τους και να ανταλλάξουν μυστικά και ιδέες για την καθημερινή τους απόλαυση.

Το ταξίδι όμως δεν σταματά εδώ. Η Nespresso ανανεώνει το ραντεβού της με τους λάτρεις του καφέ μέσα από μία σειρά μοναδικών ενεργειών που θα πραγματοποιήσει τη φετινή χρονιά!


 Nespresso, Coffee
Νεότερη Παλαιότερη