ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ADORO PER PASTA...





...και συνεχίζονται στην κουζίνα σου. H κρέμα γάλακτος Adoro Per Pasta, ιδανική για ζυμαρικά, είναι τόσο πλούσια και πυκνή, που μπορείς να βάλεις τη μισή ποσότητα, ενώ δένει τέλεια ακόμα και με ένα απλό ζέσταμα. Για εμπνευσμένες μαγειρικές δημιουργίες στο μισό χρόνο μπες στο halftimemeals.gr και βγες κερδισμένος! 



Ένας χρόνος επιτυχημένης παρουσίας για το halftimemeals.gr

Μέσα σε ένα χρόνο, το halftimemeals.gr, το  «σπίτι» της κρέμας γάλακτος Adoro Per Pasta, έχει κερδίσει την αγάπη των Ελλήνων καταναλωτών, κι αυτό γιατί το site καλύπτει πλήρως τη σύγχρονη ανάγκη για γρήγορες, νόστιμες και, ταυτόχρονα, ποιοτικές συνταγές.

Οι πιστοί φίλοι του halftimemeals.gr πολλαπλασιάζονται διαρκώς – εμπιστεύονται το site που παρουσιάζει απολαυστικές συνταγές που εκτελούνται στον μισό χρόνο χάρη στην Adoro Per Pasta, που δένει πολύ γρήγορα με τα υλικά χωρίς να χρειάζεται βράσιμο.

Στο halftimemeals.gr οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν 30 λαχταριστές συνταγές  με Adoro Per Pasta, με την υπογραφή του Ανδρέα Λαγού, αλλά και χρήσιμα μαγειρικά tips.  Χάρη στην πολύ πλούσια και παχύρευστη σύστασή της, η Adoro Per Pasta ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, επιτρέποντάς του να χρησιμοποιήσει τη μισή ποσότητα προϊόντος σε κάθε του δημιουργία. Παράλληλα, η Adoro Per Pasta έχει μόνο 15% λιπαρά και δένει στο μισό χρόνο, γεγονός που την καθιστά την ιδανική επιλογή για τα ζυμαρικά, τα κρεατικά, αλλά και τα μανιτάρια.


Το halftimemeals.gr αποτελεί τον απόλυτο γευστικό προορισμό για συνταγές στο μισό χρόνο!
Νεότερη Παλαιότερη