Φέτα Ήπειρος και Olive Oil Bar...!


Η φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ πρωταγωνιστεί στο Olive Oil Bar by GAEA στο Yolenis Flagship Store



Η φέτα Ήπειρος είναι σε όλους μας γνωστή για την ποιότητα και την υπέροχη γεύση της. Υπάρχει όμως και κάτι άλλο, εντελώς νέο που αξίζει να μάθουμε γι΄αυτήν...

Πρόσφατα, στο πλαίσιο των ενεργειών για την ανάδειξη του έξτρα παρθένου ελαιόλαδου, η Γαία (Gaea), η μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία ελαιολάδου, επέλεξε να συνεργαστεί με την ΗΠΕΙΡΟΣ -τη φέτα με την αυθεντική και παραδοσιακή γεύση που έχει κερδίσει την προτίμηση του σύγχρονου Έλληνα καταναλωτή- στο “Olive Oil Bar by GAEA”, που στεγάζεται στον 3ο όροφο του πολυκαταστήματος Yoleni’s.

Φυσικά, η διεθνώς πολυβραβευμένη φέτα (Π.Ο.Π.) ΗΠΕΙΡΟΣ,  με τη μοναδική της προσωπικότητα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί το ιδανικό γευστικό «ταίρι» του έξτρα παρθένου ελαιόλαδου της Gaea. Δυο κορυφαία, το καθένα στον τομέα του, brands συνεργάζονται, λοιπόν, για να αναδείξουν εμβληματικές ελληνικές γεύσεις, αναγνωρισμένες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Μέσα από μαθήματα, γευσιγνωσίες, δοκιμές συνταγών, συνδυασμούς γεύσεων κ.λπ. οι επισκέπτες του “Olive Oil Bar by GAEA” έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τη γεύση και τα αρώματα του έξτρα παρθένου ελαιόλαδου, που αναδεικνύονται μέσα από το «πάντρεμά» τους με την πιο αγαπημένη φέτα της ελληνικής αγοράς.

Παράλληλα, στο παντοπωλείο του Yolenis στο υπόγειο διατίθεται, εκτός από τη Φέτα, και το Μανούρι  ΗΠΕΙΡΟΣ με την κρεμώδη υφή και το πολύ ιδιαίτερο άρωμα.

Σχετικό URL: www.epirus.gr.


Νεότερη Παλαιότερη