Η PREMIUM VODKA CÎROC™ & Ο ΙΤΑΛΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ MOSCHINO MAZI...

Η PREMIUM VODKA CÎROC™ & Ο ΙΤΑΛΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ MOSCHINO ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΜΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΕΜΑΤΗΣ CELEBRATIONS

Με στόχο μια νέα ερμηνεία στην σύγχρονη πολυτέλεια, τα δύο brands συνεργάζονται δημιουργικά και μας παρουσιάζουν την πιο παιχνιδιάρικη προσέγγισή τους απέναντι στο στυλ και στη διασκέδαση.

Η ultra premium vodka CÎROC που είναι τώρα, όσο ποτέ,
συνδεδεμένη με τα πιο hot fashion happenings του κόσμου, παρουσιάζει μία νέα συνεργασία με τον κορυφαίο ιταλικό οίκο μόδας Moschino, σε ένα από τα πιο διάσημα event του πλανήτη που πραγματοποιείται στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.

Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί την έναρξη μιας χρονιάς γεμάτης δημιουργικότητα και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την διάθεση μιας ειδικά σχεδιασμένης limited edition φιάλης vodka CÎROC που θα κλέψει τις εντυπώσεις και  εορτασμούς σε μερικούς από τους πιο συναρπαστικούς προορισμούς του κόσμου… από την Βραζιλία μέχρι την Ίμπιζα!

Η vodka CÎROC πιστή στα ραντεβού της με την μόδα μας καλεί να ανακαλύψουμε την νέα συνεργασία της με τη Moschino, με στόχο να δώσει μια τολμηρή, νέα ερμηνεία στην έννοια της σύγχρονης πολυτέλειας, καθώς φέρνει κοντά δύο brands που τα ενώνει μια χαρακτηριστικά παιχνιδιάρικη προσέγγιση απέναντι στη μόδα.

Ενόψει του show του οίκου Moschino για την κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019 (SS19) ο Jeremy Scott, εγκαινίασε τη συνεργασία του με κάποιους από τους πιο hot influencers παγκοσμίως που θα είναι μαζί του όλη τη χρονιά και θα αναδείξουν τη συνεργασία με τη vodka CÎROC. Η Golden Barbie (γνωστή επίσης ως Jasmine Sanders) μοντέλο, ο River Viiperi μοντέλο, η Thando Thabethe DJ και ηθοποιός, ο WizKid τραγουδιστής και ο Cassper Nyovest μουσικός και recording artist είναι το καταπληκτικό crew. Το ιδιαίτερο ταλέντο και υπόβαθρο τους ταυτίζονται άψογα με το μοναδικό style της vodka CÎROC και του οίκου Moschino.



Αυτή η μοναδική γιορτή που αναδεικνύει τη μοναδικότητα και δημιουργικότητα αποτυπώνεται και στο πολυτελές design της limited edition φιάλη της vodkaCÎROC, που θα αποκαλυφθεί αυτό το φθινόπωρο. H φιάλη σχεδιάστηκε αποκλειστικά από τον Jeremy και συνδυάζει τις iconic χρυσές αλυσίδες του οίκου Moschino με εκκεντρικά χρυσά γράμματα και το μοναδικό γαλάζιο χρώμα της vodka CÎROC.     

Η Natalie Wills, επικεφαλής της vodka CÎROC, προσθέτει: «Ο κόσμος της πολυτέλειας αλλάζει και γίνεται πιο προσιτός, πιο διασκεδαστικός και πιο εκφραστικός από ποτέ. Αγαπάμε τον Jeremy και την παιχνιδιάρικη στάση του οίκου Moschino στο θέμα της μόδας και του στιλ και αισθανόμαστε ότι ταιριάζει απόλυτα με τη vodka CÎROC. »

Ο creative director, Jeremy Scott, είναι ευρύτερα γνωστός ως «designer of the people» και αγαπήθηκε για τα διασκεδαστικά, ετερόκλητα, γεμάτα ζωντάνια σχέδια του, που έχουν απήχηση τόσο στην παρέα των «A List» φίλων του, όσο και στους φαν του σε όλο τον κόσμο. Αποτελεί τον ιδανικό «συνεργό» για τη vodka CÎROC και σχολιάζει: «Μου αρέσει αφάνταστα η παιχνιδιάρικη προσέγγιση στη σύγχρονη πολυτέλεια που έχει η vodka CÎROC. Ταιριάζει απόλυτα με τη δική μου στάση ζωής, αλλά και την προσέγγιση που έχω απέναντι στη μόδα, οπότε η συνεργασία μας μοιάζει παραπάνω από ιδανική. Συνδυάσαμε υπέροχα την εκκεντρική προσέγγισή μας για την πολυτέλεια και περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία μια μοναδική χρονιά».



#CIROCVODKA
#CIROCYOURWORLD

CÎROC 
Instagram: cirocvodka  
Twitter: @CirocVodka 

Moschino
Instagram: moschino
Twitter: @moschino

Jeremy Scott
Instagram: itsjeremyscott
Twitter: @itsjeremyscott


Νεότερη Παλαιότερη