Η ΣΑΜΠΑΝΙΑ VEUVE CLICQUOT «ΣΥΝΟΔΕΥΣΕ» ΤΟ CHANGE MAKERS EVENT ΤΗΣ VOGUE GREECE


Η σαμπάνια Veuve Clicquot «συνόδευσε» τo πρώτο Change Makers συνέδριο της Vogue Greece στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με οικοδέσποινα τη βραβευμένη ηθοποιό Μαρία Ναυπλιώτου και με κεντρική προσκεκλημένη την εμβληματική Editor-In-Chief της αμερικάνικης Vogue,
Anna Wintour, προσδίδοντας στην ημέρα τη λάμψη που της αρμόζει.

Πάνω από 2.000 καλεσμένοι από τον χώρο του πολιτισμού, της μόδας, της πολιτικής και των media, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις τοποθετήσεις σημαντικών ομιλητών από τον διεθνή χώρο τις μόδας πάνω σε θέματα σχετικά με την βιώσιμη ανάπτυξη στον χώρο της μόδας, την ενσωμάτωση και τη γυναικεία ενδυνάμωση. H Anna Wintour, στην ομιλία της, τόνισε τους τρεις αυτούς πυλώνες, μίλησε για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον και για το πώς η μόδα διαμόρφωσε και οφείλει να διαμορφώνει τάσεις, που τώρα περισσότερο από ποτέ αφήνουν το αποτύπωμά τους στον πλανήτη. 

Αυτή η μοναδική ημέρα που ανέδειξε σημαντικές αξίες, δεν θα μπορούσε παρά να συνοδεύεται από την υπέροχη, λαμπερή, με χρυσόξανθο χρώμα Veuve Clicquot Brut Champagne και την ιδιαίτερα ελκυστική και κομψή Veuve Clicquot Rosé Champagne  αλλά και ένα μοναδικό cocktail serve που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την ημέρα, το Veuve Our Mojo Up! με Veuve Clicquot Rosé Champagne , Amarena Cherry και bitters.  


Και ήταν η σύνδεση αυτή θεσπέσια, καθώς η Veuve Clicquot Champagne δημιουργήθηκε από μια γυναίκα, την Madame Clicquot. Σε μια εποχή που οι γυναίκες αποκλείονταν από τον επιχειρηματικό κόσμο, εκείνη τόλμησε να αναλάβει επικεφαλής της εταιρείας, με πάθος και αποφασιστικότητα. Αξιοποιώντας κάθε νέα ευκαιρία που προέκυπτε, ήταν πρόθυμη να αναλάβει κινδύνους και ως εκ τούτου ήταν σε θέση να επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στις τέσσερις γωνιές του κόσμου. Χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα, τελειοποίησε τις τεχνικές παραγωγής και μέσα σε λίγα μόνο χρόνια έκανε το όνομά της πασίγνωστο και όλοι την ανέφεραν ως την «Grande Dame of Champagne». Η Veuve Clicquot πιστεύει σε εκείνους που τολμούν, σε εκείνους που είναι διατεθειμένοι να σπάσουν τα στερεότυπα και να κάνουν το πρώτο βήμα.

Νεότερη Παλαιότερη