ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ CICAMON




Το Φυστικοβούτυρο περιέχει ικανό ποσοστό πρωτεϊνών, αντιοξειδωτικά και βιταμίνες και είναι ένα προϊόν που αποκτά όλο και περισσότερους οπαδούς, αφού είναι κατάλληλο ακόμη και για διαβητικούς Τύπου 2. 
Φυσικά, σαν παράγωγο ξηρών καρπών, πρέπει να τύχει ιδιαίτερης προσοχής ως προς την κατανάλωσή του από όλους εκείνους που αντιμετωπίζουν προβλήματα αλλεργίας.



Επειδή είναι και δικό μου αγαπημένο προϊόν και επιλέγω προσεκτικά ποια brands εντάσσω στην κουζίνα μου, θα ήθελα να σας γνωρίσω το Φυστικοβούτυρο Θεσσαλονίκης, με την υπογραφή της εταιρείας CICAMON, του οποίου δηλώνω οπαδός.
Το φυστικοβούτυρο της CICAMON,παρασκευάζεται από 100% Ελληνικό φιστίκι που πλένεται και ψήνεται  σε σταθερή θερμοκρασία για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και έπειτα αλέθεται σε παραδοσιακό πετρόμυλο ώστε να κρατά αναλλοίωτα τα θρεπτικά  συστατικά, το άρωμα και την γεύση του.
Το βασικότερο όμως είναι ότι δεν περιέχει καθόλου φοινικέλαιο, αλάτι και ζάχαρη!

 Αναφορικά δε με τις ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ του προϊόντος αυτού, θα ήθελα να σας ενημερώσω αναφορικά με τα παρακάτω:

  • * Περιέχει μονοακόρεστα  λιπαρά οξέα που είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία των ζωτικών οργάνων με αποτέλεσμα να συμβάλει στην μείωση της κακής (LDL)χολιστερόλης   και την αύξηση της καλής (HDL).
  • * Περιέχει K(Kάλιο) για την καταπολέμηση υψηλού νατρίου στο αίμα ρίχνοντας την αρτηριακή πίεση.
  • * Είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και κατάλληλο για διαβητικούς.
  • * Περιέχει βιοτίνη βιταμίνη του συμπλέγματος  (Β) που βοηθά την  καλή υγεία  των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής.

 

Τέλος το Φυστικοβούτυρο Θεσσαλονίκης , είναι πλούσιο σε πρωτεϊνες  και αντιοξειδωτικά!


Θα το βρείτε στο https://cicamon.gr/fistikovoutiro/

Νεότερη Παλαιότερη