ΤΟ HARD ROCK CAFΕ ATHENS ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΓΕΥΜΑΤΑΤΟ HARD ROCK CAFΕ ATHENS ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ 

ΓΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ


Προσφέρονται δωρεάν παιδικά γεύματα με την παραγγελία ενός κυρίως πιάτου από τον/η συνοδό μέχρι τις 31 Ιουλίου

To Hard Rock Cafe Athens συνεχίζοντας τις δραστηριότητες με κοινωνικό πρόσημο και θέλοντας να διευκολύνει τους πελάτες του αυτή τη δύσκολη περίοδο μετά την πανδημία, ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει δωρεάν παιδικά γεύματα

με κάθε παραγγελία ενός κυρίως πιάτου από τον/η συνοδό μέχρι τις 31 Ιουλίου. Η ανακοίνωση αυτή που έρχεται σε συνέχεια της προηγούμενης προσφοράς για τους επαγγελματίες υγείας, επιβεβαιώνει τη δέσμευση του Hard Rock Cafe Athens να ανταποδίδει στους πελάτες του, χαρίζοντάς τους μοναδικές προσφορές, που εξασφαλίζουν στιγμές χαράς και απόλαυσης για αυτούς και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Με αυτόν τον τρόπο, γονείς και παιδιά μπορούν να επισκεφτούν το Hard Rock Cafe Athens και να απολαύσουν τα χαρακτηριστικά signature πιάτα συνοδευόμενα από τα πιο δροσερά καλοκαιρινά ροφήματα, μετατρέποντας έτσι μια καθημερινή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας σε ένα γευστικό ταξίδι για όλη την οικογένεια.
Ο Σταμάτης Τσαμτσουκάκης, General Manager του Hard Rock Cafe Athens, δήλωσε: «Σε αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, η αλληλεγγύη και η επιβράβευση αποτελούν τις βασικές μας προτεραιότητες. Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίσαμε να προσφέρουμε δωρεάν παιδικά γεύματα για τους μικρούς μας φίλους, θέλοντας να στηρίξουμε τις οικογένειες που εμπιστεύονται το Hard Rock Cafe Athens αυτή την περίοδο. Είναι μεγάλη μας χαρά να προσφέρουμε απλόχερα χαμόγελα στους πελάτες μας εξασφαλίζοντας για αυτούς και τα παιδιά τους μια μοναδική εμπειρία γεύσεων με την ποιότητα και την αυθεντικότητα του Hard Rock Cafe Athens».Το Hard Rock Cafe Athens περιμένει όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του, πάντα στην οδό Αδριανού 52, για να απολαύσουν ένα λαχταριστό γεύμα σε ένα από τους πιο ξεχωριστούς χώρους στην καρδιά της Αθήνας.

Για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο: 2103245170

ή μέσω email: athens_sales@hardrock.com


Σχετικά: ΤΟ HARD ROCK CAFΕ ATHENS ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΓΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ!


Πότε: 1-31 Ιουλίου 2020
Που: Hard Rock Cafe Athens, Αδριανού 52 , ΜοναστηράκιΓια περισσότερες πληροφορίες για το Hard Rock Cafe Αθήνας, επισκεφθείτε το https://www.hardrockcafe.com/location/athens/el/, ή μείνετε συντονισμένοι:

https://www.facebook.com/hrcathens/about/

https://twitter.com/hardrockathens

https://www.instagram.com/hrcathens/


Νεότερη Παλαιότερη