ΤΟ HARD ROCK CAFE ATHENS ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ LEGENDARY® STEAK BURGERΤο Hard Rock Cafe Athens ανακοίνωσε μια ξεχωριστή προσφορά, η οποία τιμά τους ήρωες που εργάζονται ασταμάτητα για να παρέχουν υποστήριξη στα μέλη της κοινότητας σε αυτές τις

δύσκολες στιγμές. Νοσοκόμοι, γιατροί και εργαζόμενοι στην πρώτη γραμμή υγείας, με έγκυρο έγγραφο πιστοποίησης στοιχείων, θα παίρνουν δωρεάν το Legendary® Steak Burger στο Hard Rock Cafe Athens από τις 6 έως τις 10 Ιουλίου 2020.

Το Hard Rock Cafe® ξεκίνησε επίσημα την επαναλειτουργία του στην Αθήνα  

Για να δείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς αυτής, μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.hardrockcafe.com/locations.aspx.  Καθώς το Hard Rock  ανακοινώνει την επαναλειτουργία του Athens Cafe σύμφωνα με τις συστάσεις των τοπικών αρχών υγείας, η προσφορά αυτή γίνεται με στόχο να τιμήσει τους ήρωες των ημερών μας. 

«Το Hard Rock είναι υπερήφανο που ανταμείβει τους ήρωες που εργάζονται ακούραστα για την ασφάλεια των συμπολιτών τους, με ένα Legendary Steak Burger, με την ευγενική χορηγία του Hard Rock Cafe. Ευχαριστούμε τα άτομα που προσφέρουν ανιδιοτελώς και αυτή η μικρή χειρονομία εκτίμησης είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας»,

δήλωσε ο Stephen K. Judge, President of Cafe Operations για το Hard Rock Παγκοσμίως.

«Είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι που ανοίγουμε ξανά τις πόρτες μας στο Hard Rock Cafe Athens, με προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια τόσο των μελών της ομάδας μας όσο και των επισκεπτών.». 

Οι ήρωες των ημερών μπορούν να επιλέξουν μέσα από την σειρά των νόστιμων και βραβευμένων Steak Burgers του Hard Rock Cafe και περιλαμβάνουν επιλογές όπως το Αυθεντικό Legendary® Burger, το BBQ Bacon Cheeseburger και το The Big Cheeseburger.  Τα Steak Burgers του Hard Rock Cafe είναι φτιαγμένα με ένα μοναδικό μείγμα βοείου κρέατος για να παράγει το πιο γευστικό δυνατό burger και περιλαμβάνει premium συνοδευτικά όπως φρεσκοψημένα, φρυγανισμένα ψωμάκια, καθώς και άριστης ποιότητας ιδιαίτερες σάλτσες.

Το Hard Rock Cafe Athens ανοίγει ξανά τις πόρτες του καθημερινά από τις 10.30 π.μ έως τις 22.30 μμ. Η Hard Rock International έχει συνεργαστεί με παγκόσμιου φήμης οργανισμούς δημόσιας υγείας και ασφάλειας, όπως ο EcoLab και ο NSF International, για να διασφαλίσει ότι οι εγκαταστάσεις είναι έτοιμες και κατάλληλες για να ανοίξουν ξανά, ικανοποιώντας τα υψηλότερα πρότυπα καθαριότητας και υγιεινής. Το πρόγραμμα SAFE + SOUND επιβεβαιώνει πως όλα τα καταστήματα διαθέτουν τις απαραίτητες διαδικασίες καθαρισμού, την εκπαίδευση προσωπικού και την υποστήριξη που απαιτείται για την εγγύηση της ασφάλειας των επισκεπτών και των εργαζομένων του.

Το βελτιωμένο πρωτόκολλο ασφαλείας περιλαμβάνει διαδικασίες όπως τον έλεγχο της θερμοκρασίας, τα κατάλληλα μέτρα απόστασης θέσεων και την υποχρεωτική χρήση μάσκας για όλους τους εργαζομένους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Hard Rock Cafe. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Hard Rock Cafe, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.hardrockcafe.com/.

Για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Hard Rock Cafe Athens στο: 2103245170 

ή μέσω email: athens_sales@hardrock.com Νεότερη Παλαιότερη