Το πεντανόστιμο ανώγι, σας περιμένει

Ήταν το 1960 όταν ο πατέρας μου Νικόλαος Μαρούλης 20 ετών τοτε, γνώρισε το παστέλι για πρώτη φορά δίπλα στον παστελοποιό Κ. Κυκνα στην γενέτηρά του Κέα(Τζια). Αργότερα και ασκόντας καθ’όλη την επαγγελματική του ζωή την τέχνη της ζαχαροπλαστικής, τελειοποίησε τη δόση και το παστέλι “Ανώγι” πήρε τη σημερινή του γεύση και μορφή.
Μια από τις αγαπημένες του ασχολίες που αργότερα έγινε και δική μου είναι η μελισσοκομική τέχνη. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις από πρώτο χέρι τα υλικά τα οποία εμπιστεύεσαι για να φτιάξεις ένα τόσο θρεπτικό προϊόν που η παράδοση του στην Ελλάδα χάνεται στα βάθη των αιώνων. Επιλέγοντας λοιπόν τα καλύτερα Ελληνικά μέλια και αμύγδαλα και παντρεύοντάς τα με σουσάμι από την ανατολή, καθώς και μια έκπληξη πορτοκαλιού συνεχίζω τη τέχνη του πατέρα μου, και ποιός ξέρει πόσων πατεράδων πριν από αυτόν, με μεράκι και αγάπη!

Με τιμή,

Μαρούλης Ν. Πέτρος, toanogi


 Με αυτά τα λόγια, μας υποδέχεται στον "τόπο του", toanogi.gr, ο κος Πέτρος Μαρούλης, έναν τόπο γεμάτο γεύση, ποιότητα, μεράκι και παράδοση, "μελιστάλακτα" χειροποίητα παστέλια,, αλλά και πεντανόστιμες μπάρες δημητριακών και βρώμης με μέλι από την Κέα.

Εγώ, "πετάχτηκα" ως εκεί και δεν ήξερα ποιο προϊόν να πρωτοδιαλέξω.

Το παραδοσιακό, πεντανόστιμο παστέλι 




 ή το παστελάκι μπλουμ στη σοκολάτα; 


τη μπάρα βρώμης με το θρεπτικό, λαχταριστό αμυγδαλοβούτυρο


ή το εκλεκτό παστέλι με κράνμπερι και κάσιους, ή κάποιο άλλο από τα εξαιρετικά προϊόντα από toanogi.gr;



Και να σας πω επίσης ότι για δώρα, σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο,
μπορείτε να διαλέξετε ένα καλάθι από αυτά που ετοίμασε " Το ανώγι", γεμάτα γεύση και αγάπη!




Νεότερη Παλαιότερη