Advertisement

Main Ad

Πέννες με καπνιστή πέστροφα από την g-fish! Η συνταγή της ημέρας


Μια συνταγή, εύκολη αλλά και νοστιμότατη, δανειζόμαστε από την καρδιά του Ταϋγέτου, την οικογένεια Γεροντίδη (επικοινωνήστε με την κα Γεροντίδη και θα καταλάβετε τι θα πει ευγένεια και χαμόγελο) και την εταιρεία g-fish.gr!

Η συμβουλή μας;

Πριν ακόμη δοκιμάσετε αυτήν την λαχταριστή συνταγή, επισκεφθείτε την
www.g-fish.gr και "ταξιδέψτε" στις γεύσεις της.

Μοναδική, γευστική εμπειρία!

Η συνταγή της ημέρας: Πέννες με καπνιστή πέστροφα


 Έτοιμο σε: 30 λεπτά

Μερίδες: 4

Ευκολία: Πολύ εύκολο

Βασικό συστατικό: Πέστροφα (g-fish.gr)


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ


500γρ Πένες
200 γραμ. Πέστροφα ή σολομό καπνιστό
Μισό ποτηράκι βότκα
2 σκελίδες σκόρδο
150 γραμ. Κρέμα γάλακτος (προαιρετικά)
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΤΑ

Κόκκινο κρασί


ΟΔΗΓΙΕΣ


  • Βράζουμε σε αρκετό νερό (αλατισμένο) τις πέννες.
  • Ταυτόχρονα τσιγαρίζουμε το σκόρδο και για 2 λεπτά το σολομό ή την πέστροφα, σβήνουμε με την βότκα, ρίχνουμε ελάχιστο αλάτι και πιπέρι.
  • Όταν οι πέννες είναι έτοιμες, τις σουρώνουμε και τις ρίχνουμε στο τηγάνι που έχουμε την πέστροφα ή τον σολομό και ανακατεύουμε για λίγο, σε χαμηλή φωτιά.
  • Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος αν θέλουμε.
  • Σερβίρεται ζεστό ή κρύο.
Πηγή: www.g-fish.gr