Ομελέτα φούρνου με λαχανικά


 Ένα γρήγορο και πλούσιο σε θρεπτικά φαγητό. Για ξεχωριστή γεύση και άρωμα χρησιμοποιούμε φέτα Χωριό και Ελαιόλαδο Χωριό ποικιλία Κορωνέικη.


ΥΛΙΚΑ

6 αυγά300 γρ Φέτα Χωριό θρυμματισμένη300 γρ μανιτάρια σε φετούλες2 πράσα (μόνο το λευκό μέρος) σε λεπτές ροδέλες2 πιπεριές πράσινες ψιλοκομμένες100 γρ καλαμπόκιΜισό φλιτζάνι γάλα4.5 κουτ. σούπας Εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο Χωριό Κορωνέικη ποικιλία2 κουτ. σούπας βασιλικός ψιλοκομμένοςαλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Προθερμαίνετε  το φούρνο στους 180ο βαθμούς. Λαδώνετε ένα ταψί
  2. Ρίχνετε  σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρετε  τα πράσα, τα μανιτάρια, τις πιπεριές και το καλαμπόκι για 6-7 λεπτά.
  3. Σε ένα μπολ χτυπάτε τα αυγά με τη φέτα και το γάλα. Προσθέτετε  αλάτι, πιπέρι και βασιλικό και αδειάζετε  το μείγμα στο ταψάκι.
  4. Ρίχνετε πάνω στα  λαχανικά που έχετε  σοτάρει στο τηγάνι. Ψήνετε για 20λεπτά στον φούρνο μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια της ομελέτας

Νεότερη Παλαιότερη