Σαλάτα με αυγά και τυρί φέτα

ΥΛΙΚΑ

5 μεγάλα αυγά (από τα 4 θα κρατήσουμε μόνο τα ασπράδια)¼ κιλό Χωριό Φέτα ή Χωριό Ελαφρύ1 μικρό κρεμμυδάκι2 σέλερι μέτριου μεγέθους2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα1 φλιτζάνι του τσαγιού κρουτόναλάτι, πιπέρι 


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βάζουμε τα αυγά σε μία κατσαρόλα με μπόλικο νερό μέχρι να βράσουν και να γίνουν σφιχτά.
  2. Αφού κρυώσουν, τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
  3. Ψιλοκόβουμε το σέλερι και το κρεμμυδάκι.
  4. Τρίβουμε τη Χωριό Φέτα (ή το Χωριό Ελαφρύ) με το χέρι.
  5. Σε ένα μπολ, προσθέτουμε όλα τα υλικά -μαγιονέζα, κρουτόν, Χωριό Φέτα (ή Χωριό Ελαφρύ), σέλερι, αυγά, κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι-, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.


Πηγή: minervahorio.gr
Νεότερη Παλαιότερη