«Με ρωτάτε» ο ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣ επιστρέφει με νέα digital καμπάνια!

 


«Με ρωτάτε» ποια είναι η νέα digital επικοινωνία του ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ;Η αλεπού ξαναχτυπά κι αυτή τη φορά έχει παρέα! Ο αγαπημένος μηλίτης ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣ, έρχεται να λύσει όλες τις απορίες με ένα fun και surreal τρόπο μέσα από μια ανατρεπτική σειρά videos με τίτλο «Με ρωτάτε». Πρωταγωνιστής τους, ο γνωστός tiktoker Νίκος Γιαννουλίδης με το μοναδικό του στυλ.

Με 4 διαφορετικά βίντεο, σε πολύ ξεχωριστά urban σημεία, ο ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣ απαντά σε ερωτήματα που έχει λάβει κατά καιρούς από το κοινό του. Κι αφού ρωτήθηκε «Πού να πιώ ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ;» ή « Τι είναι η νέα γεύση;», δίνει τις απαντήσεις του με τον τρόπο που μόνο εκείνος ξέρει.


Στο πλευρό του Νίκου, ο οποίος όχι μόνο πρωταγωνιστεί, αλλά έκανε ακόμα πιο ξεχωριστή την καμπάνια «Με ρωτάτε», βλέπουμε την επίσης αγαπημένη TikToker Ιωάννα Σπανού, αλλά και το Milokleftis family, πρόσωπα που έχουν αγαπήσει το ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ και είναι πρωταγωνιστές στις επικοινωνίες του.

Το ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ μπορείς να τον συναντήσεις σε δύο απολαυστικές γεύσεις, μήλο και κεράσι. Eίναι Μηλίτης, δηλαδή ένα αλκοολούχο ποτό από μήλα, με 4,5% αλκοόλ και μία γλυκιά, απροσδόκητα δροσιστική γεύση.


Τα βίντεο της καμπάνιας "Με ρωτάτε", που δημιουργήθηκαν από την Athens Coconut, μπορείτε να δείτε  εδώ.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ 

#FOLLOWTHEFOX

FACEBOOK

INSTAGRAM

www.milokleftis.gr 
 
Νεότερη Παλαιότερη