ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΟΖΑ ΜΕ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑKIA ΚΑΙ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ CITRUS


"Δροσερή, υγιεινή, πεντανόστιμη σαλάτα που υπογράφει η εταιρεία Citrus-chios.gr, ιδανική πρόταση και για τις πολύ ζεστές ημέρες του Καλοκαιριού". Pentanostimo


ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ: CITRUS, μια ελληνική εταιρία με βασικό αντικείμενο την παραγωγή και διάθεση διατροφικών προϊόντων με βάση τα ονομαστά εσπεριδοειδή της Χίου. Οι Παραδοσιακές χιώτικες συνταγές, τα αρώματα και έλαια εσπεριδοειδών, αλλά και μια μεγάλη αγκαλιά φροντίδας γύρω από τα προϊόντα Citrus εξασφαλίζουν τη μοναδική τους γεύση και ποιότητα. Τα προϊόντα Citrus πωλούνται σε 80 σημεία σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε πολλά συνεργαζόμενα e-shops που εμπορεύονται εκλεκτά ελληνικά προϊόντα. Εξίσου σημαντική είναι η παρουσία τους και στο εξωτερικό στις χώρες Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Δανία, Αμερική, Ιταλία, Γαλλία, Ρουμανία, Τσεχία και Βέλγιο, ενώ έχουν συγκεντρώσει και πλήθος βραβεύσεων με το Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό Χιώτικου Μανταρινιού να έχει αναδειχθεί στα 50 καλύτερα προϊόντα παγκοσμίως στον διεθνή γαστρονομικό διαγωνισμό «Great Taste Awards» 2017, που αποτελεί σημείο αναφοράς για τα gourmet τρόφιμα και έχει χαρακτηριστεί ως «Όσκαρ της γεύσης».

ΥΛΙΚΑ

150 γραμ. σαλάτα καπριτσιόζα (1 συσκευασία)

4 τεμ. ντοματίνια κομμένα στη μέση

50 γραμ. μοτσαρελάκια

30 γραμ. βινεγκρέτ CITRUS (καλή ανάδευση πριν τη χρήση)

2 γραμ. αλάτι

Λίγη baby ρόκα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια λεκάνη αδειάζουμε τη σαλάτα, την αλατίζουμε και τη γυρνάμε 2-3 φορές για να πάει το αλάτι παντού και τη βρέχουμε με τη βινεγκρέτ.

Τοποθετούμε τη σαλάτα στο πιάτο και στολίζουμε με τα ντοματίνια. Από πάνω βάζουμε τα μοτσαρελάκια. Βρέχουμε λίγη baby ρόκα με τη βινεγκρέτ που περίσσεψε και τη βάζουμε από πάνω για τελείωμα.
 

Νεότερη Παλαιότερη