Τις πόρτες της ανοίγει για 8η συνεχή χρονιά η έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, στο MEC Παιανίας.


Όπως κάθε χρονιά η διοργάνωση της Έκθεσης έχει οργανώσει πλήθος εκδηλώσεων και παράλληλων δράσεων.

Μεταξύ άλλων, τα Athens Fine Food Awards, τα σημαντικότερα βραβεία ποιότητας και γεύσης της χώρας, έχουν τη δική τους ξεχωριστή παρουσία στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα βραβευτούν τα προϊόντα εκείνα που ξεχώρισαν για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, την καινοτομία και τη συσκευασία τους. Αξίζει να σημειωθεί πως στα AFFA παίρνουν μέρος εκατοντάδες προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς κάθε χρόνο, τα οποία διαγωνίζονται σε 27 κατηγορίες αξιολόγησης.

Η τελετή απονομής των βραβείων ΑFFA θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου  στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Τα Athens Fine Foods Awards είναι τα σημαντικότερα βραβεία ποιότητας και γεύσης προϊόντων τροφίμων μικρής παραγωγής, με έδρα την Ελλάδα. Τα Athens Fine Food Awards αποτελούν την οργανωμένη προσπάθεια για την συγκέντρωση, καταγραφή και προβολή των προϊόντων τροφίμων Ελλήνων παραγωγών, ενώ αποτελούν την ουσιαστικότερη διοργάνωση αξιολόγησης και επιβράβευσης της προσπάθειας τους.

Τη σφραγίδα της οργάνωσης των βραβείων έχει η δυναμική ομάδα που διοργανώνει την Έκθεση τροφίμων ΕΞΠΟΤΡΟΦ σε συνεργασία με σημαντικούς επαγγελματίες του χώρου.

 

AFFA 2022: Τελετή απονομής βραβείων  

Οι μεγάλοι νικητές καθώς και η λίστα των προϊόντων που διακρίθηκαν θα ανακοινωθούν το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 18.00 στην τελετή απονομής των βραβείων AFFA 2022 που θα πραγματοποιηθεί στο stage του “Μαγειρεύουμε Ελλάδα” στο πλαίσιο της 8ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ - The Greek Fine Food Awards, στο ΜEC Παιανίας. 

Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε από κορυφαίους επαγγελματίες στο είδος τους, καθώς στην κριτική επιτροπή συμμετείχαν Έλληνες chef με διάκριση Michelin, chef που υπηρετούν την ελληνική κουζίνα σε κορυφαίο επίπεδο, επαγγελματίες με εμπειρία στη χρήση ελληνικών προϊόντων, τροφοσυλλέκτες και καλλιεργητές βοτάνων, εξειδικευμένοι sommelier, F&B Managers, δημιουργοί οπτικής επικοινωνίας με σημαντικές διακρίσεις στο εξωτερικό και εξειδίκευση στο τρόφιμο κ.ά. Για λόγους αξιοπιστίας τα ονόματα των μελών της κριτικής επιτροπής δεν δημοσιοποιήθηκαν πριν την αξιολόγηση και θα αναρτηθούν στο site www.affa.gr μετά την απονομή των βραβείων, όπως και τα ονόματα των διακριθέντων.

Τα Athens Fine Food Awards με σεβασμό προς τον Έλληνα παραγωγό αποτελούν έναν έγκυρο θεσμό αξιολόγησης, ανάδειξης και προβολής της ελληνικής παραγωγής τροφίμου

 Με τη σφραγίδα της RM International

 

Τη διοργάνωση της 8ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition αναλαμβάνει η RM International. Με συνεχή παρουσία στην Ελλάδα, η RM International έχει διοργανώσει πάνω από 50 κορυφαίες εκθέσεις που έχουν κερδίσει την προτίμηση περισσότερων από 1.000.000 επισκεπτών.

 

8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2020 – The Greek Fine Food Exhibition
18-20 Φεβρουαρίου 2022
Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας

www.expotrof.gr



Νεότερη Παλαιότερη