Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης απονέμει στην Chiquita το Superior Taste Award. Η βράβευση αναγνωρίζει την εξαιρετική γεύση της μπανάνας Chiquita!


 

Βγήκαν τα αποτελέσματα! 

Μετά από διεξοδική συζήτηση, το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης ανέδειξε την Chiquita για την εξαιρετική γεύση και ποιότητα των μπανανών της. Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης ιδρύθηκε το 2005 και αποτελείται από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων τροφίμων και γεύσης, οι οποίοι είναι αφοσιωμένοι στη βελτίωση της ποιότητας των τροφών και ποτών που προσφέρονται στους καταναλωτές. Το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης ενισχύει τη δέσμευση της Chiquita να προσφέρει στους καταναλωτές μπανάνες κορυφαίας ποιότητας.

«Αποστολή μας είναι να βοηθάμε τους καταναλωτές βελτιώνοντας την βιομηχανία τροφίμων και ποτών και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την αναγνώριση της μπανάνας Chiquita ως ένα αυθεντικό, φυσικό και υψηλής ποιότητας προϊόν, με εξαιρετική υφή και ισορροπημένες γεύσεις,» δήλωσε ο Alan Coxon, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης.

Για την ανάδειξη των νικητών του Βραβείου Ανώτερης Γεύσης, μια κριτική επιτροπή με περισσότερους από 200 ανεξάρτητους σεφ και σομελιέ από περισσότερες από 20 χώρες, αξιολόγησε κάθε προϊόν με βάση την αυστηρή μεθοδολογία γευσιγνωσίας του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης. Η μεθοδολογία αυτή αποτελείται από μία αμερόληπτη παρουσίαση του προϊόντος, μία τυφλή γευστική δοκιμή σύμφωνα με τη φιλοσοφία της γευσιγνωσίας και μια γενική αισθητηριακή αξιολόγηση. Συνδυαστικά, αυτοί οι παράγοντες, καθορίζουν τη συνολική βαθμολογία και την κατάταξη κάθε προϊόντος.

«Η αναγνώριση αυτή από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης αποτελεί μεγάλη τιμή για μας. Στην Chiquita, είμαστε υπερήφανοι για την τήρηση της δέσμευσής μας να παρέχουμε στους καταναλωτές την καλύτερη γεύση και την υψηλότερη ποιότητα μπανάνας,» δήλωσε ο Jamie Postell, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων Βόρειας Αμερικής της Chiquita. «Η γλυκιά γεύση και η ευελιξία της μπανάνας Chiquita την καθιστά μια ιδανική επιλογή, τόσο σαν ξεχωριστό σνακ, όσο σαν προσθήκη σε ένα πλούσιο πρωινό ή μια πιο υγιεινή εναλλακτική σε ένα απολαυστικό επιδόρπιο.»

Η κατανάλωση μιας μπανάνας Chiquita, πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα, μπορεί να συμβάλει σε έναν ολοκληρωμένο, πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Κάθε κίτρινη μπανάνα είναι γεμάτη φυτικές ίνες, βιταμίνη Β2 και φυσικά σάκχαρα. Αυτά τα θρεπτικά συστατικά βοηθούν τον οργανισμό να παραμείνει χορτάτος καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και προσφέρουν διαρκώς ενέργεια χωρίς τα σκαμπανεβάσματα του σακχάρου. Οι μπανάνες έχουν επίσης υψηλά επίπεδα καλίου, το οποίο είναι βασικό για την ανάπτυξη άπαχων μυών και την προστασία της καρδιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Chiquita, επισκεφτείτε τα www.chiquita.gr ή τις σελίδες μας σε Instagram και Facebook.

Σχετικά με τη Chiquita Brands International

H Chiquita αποτελεί μια κορυφαία εταιρεία φρούτων που δεσμεύεται να παρέχει σε καταναλωτές και πελάτες σε σχεδόν 70 χώρες σε όλο τον κόσμο την υψηλότερη ποιότητα φρούτων και εξυπηρέτησης καθιστώντας την Chiquita την πρώτη σε προτίμηση μπανάνα. Για περισσότερα από 150  χρόνια, η Chiquita παράγει εκπληκτικά γευστικές και ανώτερης ποιότητας μπανάνες. Η εταιρεία δημιουργεί θετικό αντίκτυπο εφαρμόζοντας τις αρχές της βιωσιμότητας σε όλες τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες υπό την πρωτοβουλία «Πίσω από το Μπλε Αυτοκόλλητο». Το εμβληματικό μπλε αυτοκόλλητο της Chiquita αποτελεί απόδειξη για φρούτα υψηλής ποιότητας, καθώς επίσης και για την ακλόνητη δέσμευση για βιώσιμη καλλιέργεια και βιοποικιλότητα, αλλά και για την φροντίδα των κοινοτήτων στις οποίες βρίσκονται οι φάρμες μπανάνας. Οι πεντανόστιμες και βολικές μπανάνες Chiquita είναι άπαχες, δεν έχουν χοληστερίνη και αποτελούν μια εξαιρετική πηγή καλίου, φυτικών ινών και βιταμίνης Β6. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο: https://www.chiquita.gr/

Σχετικά με το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης

Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης διενεργεί αντικειμενική αισθητηριακή αξιολόγηση: η κριτική επιτροπή του ακολουθεί μια αυστηρή μεθοδολογία τυφλής γευστικής δοκιμής κατά την οποία τα δείγματα των προϊόντων είναι ανώνυμα για να αποφευχθούν τυχόν προκαταλήψεις στη βαθμολόγηση. Εκτός από τη βαθμολόγηση των επιδόσεων των προϊόντων σύμφωνα με τα 5 τυποποιημένα αισθητηριακά κριτήρια, η κριτική επιτροπή παρέχει σχόλια καθώς και προτάσεις για περαιτέρω βελτίωση του προϊόντος και συνδυασμούς τροφίμων. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.taste-institute.com

 

Νεότερη Παλαιότερη