Ετοιμαστείτε να απολαύσετε την πιο πλούσια, βελούδινη, σοκολατένια γεύση με το ρόφημα σοκολάτας «SOKOLATA»

 


 
“Chocolate makes everyone happy. Sharing chocolates with others is a form of communication which says,

You can share all your sweet and dark secrets with me", σύμφωνα με την διάσημη συγγραφέα Ruchi Prabhu.

Όσο για εμένα...πιστεύω ότι η σοκολάτα (σοκολατάκια, μπάρες κ.α.), αλλά και το ρόφημα, κυρίως αυτό, είναι κατάλληλο για χειμώνα όσο και Καλοκαίρι, ζέστη αλλά και κρύο, νύχτα ή μέρα.

Ένα νέο προϊόν που κυκλοφορεί ήδη στην αγορά και (αφού δοκίμασα τις διάφορες γεύσεις της) με κέρδισε ήδη, είναι η σοκολάτα των Καφεκοπτείων Λουμίδη, σε 5 γεύσεις.
Κλασσική, Bitter, Φουντούκι, με Στέβια και με Αλατισμένη Καραμέλα (Classic, Bitter, Salted Caramel, Hazelnut & Stevia! )

Αν, το τονίζω το αν, θελήσω να "ξεχωρίσω" κάποιες από τις γεύσεις αυτές, λόγω προσωπικών προτιμήσεων και μόνο, θα επέλεγα την Κλασσική, τη γεύση Φουντούκι, ...τελικά όχι, δεν μπορώ να επιλέξω, ειλικρινά.

Τις θέλω όλες :-) Και όσο για εσάς; Ετοιμαστείτε απλά να απολαύσετε την πιο πλούσια, βελούδινη, σοκολατένια γεύση με τα ροφήματα σοκολάτας «SOKOLATA», με την υπογραφή  των Καφεκοπτείων Λουμίδη για μοναδικές στιγμές σοκολατένιας απόλαυσης!
Μάλιστα, μπορείτε να "δημιουργήσετε" τα δικά σας ροφήματα προσθέτοντας γάλα, σαντιγί, marshmallows και ό,τι άλλο επιθυμείτε πριν αφεθείτε στη βελούδινη υφή των προϊόντων SOKOLATA, πολύ εύκολα στην προετοιμασία ενώ μπορούν να σερβιριστούν ζεστά ή κρύα. 

Άλλωστε, τι καλύτερο από την ευχάριστη γεύση και το ακαταμάχητο άρωμα μιας κούπας αέρινης ζεστής σοκολάτας των Καφεκοπτείων Λουμίδη;


Τέλος, σημειώστε ότι μπορείτε να προμηθευθείτε τα ροφήματα SOKOLATA, είτε από τα φυσικά καταστήματα είτε με την online παραγγελία σας στο www.kl.gr, όπου θα βρείτε ακόμη πεντανόστιμα  γλυκίσματα και σημαντικές προσφορές για μοναδικές στιγμές γευστικής απόλαυσης!


Ρένα Κάντζα, Chief in Editor at Pentanostimo.gr / Pentanostimo Magazine


Νεότερη Παλαιότερη