Νέο My market στο Περιστέρι


 

Το φιλόδοξο επενδυτικό πλάνο της METRO για το 2022 ξεκινάει με ένα ολοκαίνουργιο My market στο κέντρο του Περιστερίου που ξεκίνησε τη λειτουργία του την Παρασκευή 18 Μαρτίου. Σε κεντρικό σημείο της πόλης, με εύκολη πρόσβαση και πολύ κοντά στον πολυσύχναστο σταθμό METRO του Αγίου Αντωνίου, το νέο My market έχει ήδη κερδίσει την αποδοχή των κατοίκων της περιοχής που το προτιμούν για τις αγορές τους.

Σχεδιασμένο σύμφωνα με τη νέα, μοντέρνα ταυτότητα της αλυσίδας, προσφέρει αναβαθμισμένη αισθητική στη γειτονιά, καθώς ακολουθεί τις αρχές αφαιρετικής αρχιτεκτονικής και λειτουργεί σύμφωνα με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης και με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

Η σάλα και όλοι οι επισκέψιμοι χώροι συνδυάζουν τη λειτουργικότητα, την άνεση και την ευχάριστη ατμόσφαιρα με τον απόλυτα σύγχρονο & καινοτόμο τεχνολογικό εξοπλισμό σε όλα τα επίπεδα, καλύπτοντας έτσι όλες τις ανάγκες, αλλά και τις επιθυμίες των πελατών.

Το κατάστημα λειτουργεί σε χώρους πώλησης 1.270 m2, σε δύο ορόφους, ενώ οι βοηθητικοί χώροι συνυπολογίζοντας χώρους στάθμευσης και αποθήκευσης, φτάνουν τα 1.400 m2. Το κατάστημα διαθέτει συνολικά 30 θέσεις στάθμευσης, εκ των οποίων οι 3 είναι για ΑμΕΑ.

Πρόκειται για το 3ο κατάστημα My market που βρίσκεται στο Περιστέρι.

 

Νεότερη Παλαιότερη