Ασημένια διάκριση στα Monde Selection Quality Awards 2022 για το Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι® με βρώμη από την Αγγελάκης


Το χειροποίητο Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι® με βρώμη της Αγγελάκης Α.Ε. συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά στα Βραβεία Ποιότητας του Διεθνούς Ινστιτούτου Monde Selection και ξεχώρισε ανάμεσα σε προϊόντα από όλο τον κόσμο για την κορυφαία ποιότητα και γεύση του, αποσπώντας το Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία των προϊόντων τροφίμων. 

Το Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι® ζυμώνεται με βιολογική βρώμη ολικής άλεσης, φρέσκα λαχανικά, αγνό ελαιόλαδο και κουρκουμά, διατηρώντας αναλλοίωτα όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχει το κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι®, ενώ παράλληλα είναι gluten free και αποτελεί ιδανική λύση για όσους ακολουθούν μια διατροφή χωρίς γλουτένη. Το Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι® ξεχωρίζει γιατί αποτελεί ένα ολοκληρωμένο και ισορροπημένο γεύμα που συνδυάζει ταυτόχρονα τη ζωική πρωτεΐνη, τις φυτικές ίνες, τα καλά λιπαρά του ελαιόλαδου και τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του κουρκουμά.  

Το καινοτόμο αυτό προϊόν από την Αγγελάκης έχει ήδη διακριθεί για τα ποιοτικά και διατροφικά του χαρακτηριστικά στη Sial Innovation 2020 και στα Healthy Diet Awards 2021, ενώ πολύ πρόσφατα βραβεύτηκε στα Best Launching Awards 2022 που διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του οικονομικού περιοδικού The Business Review. 

Η νέα αυτή σημαντική διάκριση από το Monde Selection, επιστεγάζει το όραμα της οικογένειας Αγγελάκη για τη δημιουργία νόστιμων, ποιοτικών και θρεπτικών προϊόντων που αποτελούν σταθερό σύμμαχο για την ελληνική οικογένεια και παράλληλα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής. 

Λίγα λόγια για το Monde Selection

Το Monde Selection, ένα Διεθνές Ινστιτούτο Πιστοποίησης Ποιότητας με έδρα τις Βρυξέλλες, επιβραβεύει, εδώ και 61 χρόνια, καταναλωτικά προϊόντα από όλο τον κόσμο, μέσω μιας ενδελεχούς διαδικασίας αξιολόγησης των οργανοληπτικών τους χαρακτηριστικών, σε συνεργασία με περισσότερους από 80 σεφ βραβευμένους με αστέρια Michelin, οινολόγους διεθνούς φήμης, καθηγητές πανεπιστημίων, διατροφολόγους και άλλους διακεκριμένους επαγγελματίες του κλάδου.


Λίγα λόγια για την Αγγελάκης Α.Ε.

Ο Νικόλαος και η Παναγιώτα Αγγελάκη δημιούργησαν, το 1962, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στη Χαλκίδα της Εύβοιας. Με αφοσίωση και μεράκι, η εταιρεία εξελίχθηκε, σταδιακά, σε καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κοτόπουλου. Από το 1992, διατηρεί υπερσύγχρονη μονάδα στην περιοχή του Πούρνου Ευβοίας και αποτελεί σταθερό πυλώνα τόσο ανάπτυξης, για την ελληνική περιφέρεια, όσο και στήριξης της οικονομίας. 

Σήμερα, η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε. κατέχει σημαντική θέση στον κλάδο της πτηνοτροφίας, συντηρώντας άμεσα πάνω από 200 θέσεις εργασίας και στηρίζοντας έμμεσα εκατοντάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Τα ηνία της επιχείρησης έχει αναλάβει η νέα γενιά της οικογένειας Αγγελάκη, ο Θάνος και ο Ταξιάρχης, συνεχίζοντας αναλλοίωτη τη φιλοσοφία μιας παραδοσιακής οικογενειακής επιχείρησης. Σταθερή επιδίωξη της εταιρείας είναι η ανάπτυξη και δημιουργία καινοτόμων προϊόντων με σεβασμό στον άνθρωπο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Θάνος Αγγελάκης, παραμένει σταθερός στο όραμά του: η ποιότητα να μην θυσιάζεται ποτέ στον βωμό της ποσότητας, με τα προϊόντα της εταιρείας να παραμένουν κορυφαία σε γεύση και να μη θυμίζουν σε τίποτα τυποποιημένα προϊόντα χωρίς φαντασία. 

 

Νεότερη Παλαιότερη