CÎROC YOUR SUMMER - CÎROC YOUR MYKONOS

 


 Επτά serious in the making, playful in the living πρόσωπα της μόδαςτου χορού και της μουσικής ταξίδεψαν στη Μύκονο και μας έδειξαν τι σημαίνει CÎROC YOUR SUMMER - CÎROC YOUR MYKONOS

Ελληνικό καλοκαίρι σημαίνει γιορτή και η ultra-premium βότκα CÎROC αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτό: την απόλαυση της ζωής μέσα από κάθε καλοκαιρινή εορταστική στιγμή! 

H CÎROC είναι μια εκλεπτυσμένη βότκα, από τη Νότια Γαλλία, που παράγεται με τεχνογνωσία και δεξιοτεχνία, για περισσότερο από έναν αιώνα. Τα εκλεκτά γαλλικά σταφύλια και οι πέντε αποστάξεις δίνουν στη CÎROC την ξεχωριστή φρέσκια, απαλή και φρουτώδη γεύση της, κάνοντάς τη το τέλειο συνοδευτικό για κάθε γιορτή! 

Όπως και η Γαλλική Ριβιέρα, η CÎROC χαρακτηρίζεται από ζωντάνια, τόλμη και παιχνιδιάρικη πολυτέλεια - είναι μια σύγχρονη γαλλική βότκα, γεμάτη στυλ.

Και επειδή CÎROC σημαίνει celebration και celebration σημαίνει Μύκονος, ο Έντουαρντ Στεργίου, η Κέισι Μίζιου, η Χαρά Παππά, η Ανδρομάχη Δημητροπούλου, ο Dj Kas, η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη και ο Bill Roxenos  έζησαν το απόλυτο celebrational καλοκαιρινό τριήμερο στο νησί των ανέμων παρέα με την ultra-premium βότκα CÎROC και μας έδειξαν τι σημαίνει «CÎROC YOUR SUMMER - CÎROC YOUR MYKONOS»: 

      Instant CelebrationΓιορτή…οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιοδήποτε μέρος 

     Playful momentsΠαιχνιδιάρικη διάθεση με την καλύτερη παρέα 

    Premium TasteΔροσιστικά cocktails πάντα με την premium γεύση της Cîroc 

   Unique Experiences: Καλοκαιρινές εμπειρίες με φίλους που δημιουργούν τις πιο μοναδικές αναμνήσεις 

   High-energy NightsΝύχτες με μουσική και χορό  

  Sunkissed GlamourΜαγικές και ανέμελες στιγμές κάτω από τον ήλιο 

  Freedom of expressionΑπόλαυση με προσωπικό στυλ


To CÎROC squad έζησε το απόλυτο CÎROC YOUR SUMMER - CÎROC YOUR MYKONOS experience με γευστικά CÎROC serves  

και βίωσε μοναδικές στιγμές στις πιο exclusive τοποθεσίες του νησιού.

Η cool παρέα της CÎROC απόλαυσε ένα Μυκονιάτικο τριήμερο που τα είχε όλα:
Στιγμές πολυτέλειας και χαλάρωσης στο Mileo Boutique Hotel, playful vibes στη πανέμορφη παραλία του Solymar Beach Restaurant στο Καλό Λιβάδι, μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στο iconic Scorpios, exclusive party vibes στο διεθνές Lio Mykonos και εκλεπτυσμένες στιγμές πολυτέλειας by the pool στο Destino Pacha Hotel, πάντα παρέα με την ultra-premium βότκα CÎROC. 

Ο απαλός και εκλεπτυσμένος χαρακτήρας της ultra-premium βότκα CÎROC αναδεικνύεται τέλεια μέσα από τα hero serves της, που ταίριαξαν απόλυτα σε κάθε ξεχωριστή στιγμή.

Το γευστικό Cîroc Spritz με χυμό cranberry και πορτοκάλι, σιρόπι ζάχαρης και αφρώδη οίνο, γαρνιρισμένο με μία φλούδα πορτοκαλιού και φύλλα φρέσκου δυόσμου έδωσε την πιο απολαυστική γεύση δροσιάς κάτω από τον λαμπερό μεσημεριανό ήλιο της Μυκόνου. 
Το ξεχωριστό Cîroc Fizz με χυμό cranberry, χυμό πορτοκάλι και λεμονάδα, γαρνιρισμένο με φλούδα πορτοκαλιού και  δυόσμο συνόδευσε τέλεια τα γεμάτα ένταση και χρώμα, μαγικά ηλιοβασιλέματα του νησιού. Το απόλυτο Cîroc & Tonic έδωσε ένα extra touch απολαυστικής πολυτέλειας στα Mykonian nightlife experiences της παρέας.


Γι’ αυτό φέτος, just…

#CirocYourSummer!

#CirocVodka #CirocYourMykonos
@
CirocVodka

Παρακαλείστε να μην προωθήσετε το παρόν σε άτομα κάτω των 18 ετών.


Απολαύστε υπεύθυνα.


Νεότερη Παλαιότερη