Νέος limited edition καφές Kenya Karindundu από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

 


Από αυτή την εβδομάδα και για ένα μήνα θα σερβίρεται στο Coffee Brew Bar της Ομόνοιας

 

 Ένας νέος limited edition single origin καφές σας περιμένει στο Coffee Brew Bar των Καφεκοπτείων Λουμίδη στην Ομόνοια για να σας ταξιδέψει με το έντονο άρωμά του, την ισχυρή του επίγευση και την γλυκύτητά του. Ο limited edition καφές Kenya Karindundu θα ξεκινήσει να σερβίρεται σε όλους τους λάτρεις του καφέ που θα επισκεφθούν το κατάστημά μας από αυτή την εβδομάδα και για περίπου 30 ημέρες.

 

Με προέλευση από μικροκαλλιεργητές, μέλη του Barichu Farmes Corporate Societyο μοναδικός Kenya Karindundu μέσα από τη διαδικασία του omni-roast καβουρδίσματος είναι ιδανικός τόσο για τους φανατικούς του espresso, όσο και για τους φίλους του καφέ φίλτρου. Με γευστικά στοιχεία από δαμάσκηνο, βατόμουρο και σοκολάτα ο specialty grade καφές περιέχει εκλεκτούς κόκκους καφέ εξαιρετικής ποιότητας που έχουν καλλιεργηθεί σε ιδανικές κλιματολογικές και εδαφικές συνθήκες, με πολλή προσοχή, τόσο κατά τη συγκομιδή τους, όσο και κατά την επεξεργασία και αποθήκευσή τους. Οι coffee experts που απαρτίζουν την ομάδα των Καφεκοπτείων Λουμίδη μπορούν να αναδείξουν μοναδικά τα γευστικά χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης ποικιλίας με το κατάλληλο καβούρδισμα, τη σωστή άλεση αλλά και τη σωστή παρασκευή.

 

Για εσάς που θέλετε να δοκιμάσετε έναν εκλεκτό και limited edition καφέ σας περιμένουμε στο Coffee Brew Bar της Ομόνοιας για να σας προσφέρουμε τις επόμενες ημέρες ένα μοναδικό single origin. Εάν πάλι προτιμάτε να απολαύσετε τον Single Origin καφέ Kenya Karindundu στο σπίτι, μπορείτε είτε να τον αγοράσετε από το coffee shop της Ομόνοιας σε συσκευασία των 250 γρ., είτε να επισκεφθείτε το www.kl.gr και να κάνετε online τις αγορές σας.  

 

Σχετικά με τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη αποτελούν μία Ελληνική Οικογενειακή Επιχείρηση, η οποία επί τρεις γενιές προσφέρει με το ίδιο πάθος και μεράκι τους πιο εκλεκτούς και αρωματικούς φρεσκοκομμένους καφέδες.

Η πλούσια γκάμα των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει: Φρεσκοκομμένους καφέδες Ελληνικούς, Στιγμιαίους, Αρωματικούς, Espresso, Αρωματικά Ροφήματα, Αφεψήματα, Τσάι, Γλυκά του Κουταλιού, Λουκούμια, Κεράσματα, Βουτήματα & Προτάσεις Δώρων.

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη διαθέτουν καταστήματα σε Ομόνοια, Πειραιά, Μαρούσι, Καλλιθέα, Περιστέρι, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, & Χαλκίδα, δίκτυο Χονδρικής Πώλησης και e-shop.

 

Νεότερη Παλαιότερη