Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής τους ευθύνης, στηρίζουν «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που βρίσκεται κοντά σε ευάλωτα παιδιά και οικογένειες, εδώ και 27 συναπτά χρόνια. Με την προσθήκη νέας σειράς exclusive προϊόντων, stickers και ειδικών κουμπαράδων στα ταμεία των καταστημάτων προσφέρουν στήριξη σε κάθε παιδί που το έχει ανάγκη.

Σεβόμενα το εξειδικευμένο και ολιστικό έργο του οργανισμού και 

θέλοντας να στηρίξουν με τον δικό τους τρόπο την προσπάθειά του, φέρνουν στα καταστήματά τους τη νέα σειρά προϊόντων με το design και το λογότυπο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που περιλαμβάνει εορταστικά γούρια, στολίδια, γυάλινες κούπες και μπουκάλια καθώς και τα αυτοκόλλητα «Δωρίζω – Στηρίζω» αξίας 1€ με την αγορά των οποίων, όλοι οι πελάτες θα μπορούν να προσφέρουν περισσότερα χαμόγελα σε παιδιά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Ακόμα, στα ταμεία των καταστημάτων έχουν τοποθετηθεί ειδικοί κουμπαράδες όπου θα συγκεντρώνονται χρήματα και με απόλυτη διαφάνεια και αξιοπιστία θα διατίθενται από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αποκλειστικά για την υποστήριξη παιδιών με σοβαρά προβλήματα Υγείας.

Η Αναστασία Μανιατοπούλου, Marketing Director & Executive Board Member των Καφεκοπτείων Λουμίδη δήλωσε: 

«Η στήριξη στο “Χαμόγελο του Παιδιού” μέσα

από τις αγορές των νέων μας προϊόντων και μέσω των δωρεών στους ειδικούς μας

κουμπαράδες, είναι μια πράξη αγάπης και ανθρωπιάς. Επιθυμούμε να

προσφέρουμε περισσότερα χαμόγελα σε παιδιά και οικογένειες που

αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Αξιοποιούμε τα καταστήματα και το e-shop μας και

σχεδιάζουμε καινοτόμα προϊόντα, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες μας να

συμμετέχουν και οι ίδιοι σε πράξεις αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς»