Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη σε συνεργασία με την WSPC διοργανώνουν Master Class για τον Ελληνικό Καφέ


 Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη υποδέχονται τη νέα χρονιά γεμάτα όρεξη και δημιουργία και σε συνεργασία με τον Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Οργανισμό WSPC (Wine & Spirits Professional Centerδιοργανώνουν Master Class με θέμα «Ο Ελληνικός Καφές… αλλιώς».

 

Ηχηρά ονόματα του χώρου ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν στους επαγγελματίες του καφέ, στους επαγγελματίες της εστίασης, της HO.RE.CA. και στους Coffee lovers τον  Ελληνικό καφέ, αλλιώς! Το Master Class απευθύνεται επίσης,  σε σπουδαστές /απόφοιτους του WSPC, σε συνεργάτες των Καφεκοπτείων Λουμίδη αλλά και σε επιλεγμένα Media.

Κατά τη διάρκεια του Master Class οι συμμετέχοντες θα ταξιδέψουν στην ιστορία του ελληνικού καφέ από την Κωνσταντινούπολη μέχρι την Ελλάδα του 2023, και θα ανακαλύψουν παραδοσιακές και σύγχρονες συνταγές και τρόπους παρασκευής. Ακόμα, θα γευτούν και θα εξερευνήσουν τα αρώματα και τα γευστικά προφίλ μοναδικών ελληνικών καφέδων. Τα νέα signature ροφήματα και αλκοολούχα cocktails με βάση τον ελληνικό καφέ των Καφεκοπτείων Λουμίδη και τα pairings με λουκούμια, αποξηραμένα φρούτα, σοκολάτες θα έχουν την τιμητική τους.

Ένα ολοκληρωμένο, διαδραστικό Μaster Class αφιερωμένο αποκλειστικά στο παρελθόν, παρόν και κυρίως το μέλλον του Ελληνικού καφέ.  

Νεότερη Παλαιότερη