Ο νεος γλυκος διαγωνισμος της ΓΙΩΤΗΣ

«Ζαχαροπλάθουμε με Καλή Παρέα» 
Ο νέος γλυκός διαγωνισμός της ΓΙΩΤΗΣ, φέτος, στη «Φωλιά των Κοu Κου»!


Το «Ζαχαροπλάθουμε», το πολύ επιτυχημένο «γλυκό κίνημα» της ΓΙΩΤΗΣ, διοργανώνει έναν ακόμη πρωτότυπο διαγωνισμό! Έτσι φέτος, η ΓΙΩΤΗΣ μας προτρέπει να «Ζαχαροπλάθουμε με Καλή Παρέα!» και να περνάμε δημιουργικό χρόνο με τους αγαπημένους μας ετοιμάζοντας νόστιμα, σπιτικά γλυκά, για σίγουρη επιτυχία και σίγουρη οικονομία!


Ο διαγωνισμός «Zaxaροπλάθουμε με Καλή Παρέα» της ΓΙΩΤΗΣ  δίνει τη μοναδική ευκαιρία σε 6 τυχερούς νικητές να
βρεθούν στην πρωινή εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», που μεταδίδεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Star Channel και να «ζαχαροπλάσουν» ζωντανά μια γλυκιά συνταγή, παρέα με τον αγαπημένο σεφ και τους παρουσιαστές της εκπομπής.

Η διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι πολύ απλή:

Από τις 7/10/2019 έως τις 20/10/2019 μπαίνετε στο www.jotis-zacharoplathoume.gr και βρίσκετε 6 υπέροχες γλυκές συνταγές, με την ημερομηνία παρουσίασής τους στη «Φωλιά των Κου Κου».
Στο site μπορείτε να δείτε τα υλικά και τον τρόπο παρασκευής της κάθε συνταγής και να επιλέξετε αυτήν που προτιμάτε περισσότερο να «ζαχαροπλάσετε» ζωντανά στην εκπομπή.
Μέσα από κλήρωση που θα γίνει στις 21/10/2019, θα αναδειχτούν οι 6 τυχεροί νικητές που θα βρεθούν στην εκπομπή στη «Φωλιά των Κου Κου» για να «Ζαχαροπλάσουν με Καλή Παρέα» απολαυστικές συνταγές. Άλλοι 30 νικητές θα κερδίσουν απίθανα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ. 

Υγρό κέικ σοκολάτας με γλάσο; Banoffee με σοκολατένια κρέμα και μπανάνες; Μπισκότα βρώμης με κουβερτούρα; Τrifle κρέμας με σάλτσα πορτοκάλι; Τούρτα αμυγδάλου με καρύδια και berries; Μοnt blanc κάστανο με garni; Επιλέξτε με ποιο λαχταριστό γλυκό θέλετε να «Ζαχαροπλάσετε με Καλή Παρέα», στην εκπομπή στη «Φωλιά των Κου Κου», και μπείτε στο www.jotis-zacharoplathoume.gr για να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή.


Οι παρουσιάσεις των συνταγών στην εκπομπή ξεκινούν την Παρασκευή 1/11/2019, για 6 συνεχόμενες Παρασκευές μέχρι και τις 6/12/2019. 

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό και όροι συμμετοχής στο 


        Καλή επιτυχία!

Νεότερη Παλαιότερη