Advertisement

Main Ad

ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ BAISERS ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ

 



 Μια υπέροχη μαγειρική δημιουργία για να γεμίσετε γλύκα τις στιγμές σας 

*Μια συνταγή της Γιώτας Πολυχρονίδου

Υλικά:

3 ασπράδια

250 γρ. ζάχαρη

250 γρ. ψίχα αμυγδάλου, καβουρντισμένη

1 κ.γλ. χυμό λεμονιού

Εκτέλεση:

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 150 βαθμούς.

Στρώνετε σε δύο ταψιά χαρτί ψησίματος.

Χτυπάτε το ασπράδι μαρέγκα και προσθέτετε τη ζάχαρη αργά με το
κουτάλι.

Συνεχίζετε προσθέτοντας τα αμύγδαλα και το λεμόνι.

Μόλις τελειώσουν τα υλικά, σταματάτε το χτύπημα.

Παίρνετε δύο κουταλάκια του γλυκού και τοποθετείτε σε μικρές μεριδούλες το μείγμα στο ταψί και

ψήνετε στο φούρνο για 30 -35 λεπτά.

Γιώτα Πολυχρονίδου

Website: https://jottapolychronidou.com

Facebook: https://www.facebook.com/chefjottapolychronidou

Instagram: https://www.instagram.com/chef.jotta

Πηγή: vwoman.gr