Τα πιο γλυκά «Melomakarono Stories» διά χειρός Ντίνας Νικολάου!

 



Στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του Πολυχώρου Ονείρων, στο Μαρκόπουλο Αττικής, η Ντίνα Νικολάου και οι Μύλοι Δάκου, για να καλωσορίσουν τις Γιορτές, διοργάνωσαν ένα pre-Christmas brunch, με θέμα «Melomakarono Stories», και τις ονειρεμένες μελωδίες των Operatical.

Όλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και η Ντίνα υποδέχτηκε τους αγαπημένους της φίλους, πλήθος δημοσιογράφων αλλά και καλλιτεχνών που θέλησαν να την τιμήσουν και να απολαύσουν λίγες ώρες χαλάρωσης και ηρεμίας.

Ντίνα Νικολάου και Γαλάνης Μιχόπουλος (Πολυχώρος Ονείρων)

Επειδή το φαγητό γίνεται νοστιμότερο με καλή παρέα και μοίρασμα, η αγαπημένη σεφ, με την πολύτιμη βοήθεια των Μύλων Δάκου και της εταιρείας ΗΛΙΟΣ, ετοίμασαν έναν ζηλευτό μπουφέ, που ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους και ικανοποίησε ακόμη και τα πιο απαιτητικά γούστα. Τα εξαιρετικά αλλαντικά Μπούμπα και τα υπέροχα κρασιά Μούσες του Στέλιου Ζαχαρία συνόδεψαν τα μοναδικά εδέσματα.

Γιώργος Μπούμπας (Μπούμπας Κρέατα Ηπείορυ), Ντίνα Νικολάου


Ντίνα Νικολάου, Αντώνης Λουδάρος, Αθανασία και Κατερίνα Δάκου

Οι Operatical ζέσταναν την ατμόσφαιρα με τις χριστουγεννιάτικες -και όχι μόνο- μελωδίες τους.

«Ας απολαύσουμε τις μέρες που έρχονται και ας αφήσουμε τις καρδιές μας να γεμίσουν χαρά, αγάπη, γαλήνη και ευδαιμονία» είπε, μεταξύ άλλων, η Ντίνα Νικολάου, η οποία στο άκρως χριστουγεννιάτικο κλίμα της ημέρας, δεν παρέλειψε να παραδώσει ακόμα ένα μάθημα μαγειρικής… by Dina Nikolaou, ετοιμάζοντας τα περίφημα μελομακάρονα της, παρέα με τους μικρούς της φίλους!

Η κ. Αθανασία Δάκου, εκ μέρους των «Μύλοι Δάκου» ευχαρίστησε την Ντίνα Νικολάου για την υπέροχη εκδήλωση, τονίζοντας τα εξής: «Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της αγάπης, μια εορταστική περίοδος που μας χαρίζει χαμόγελα, χρόνο με τους αγαπημένους μας και λάμψη. Το ξεχωριστό Pre-Christmas brunch με το βιωματικό εργαστήριο ‘Melomakarono stories’ από την αγαπημένη φίλη σεφ Ντινα Νικολάου αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα πιο λαμπρά event υποδοχής των φετινών Χριστουγέννων, καταφέρνοντας με τις εορταστικές γεύσεις και τη ζέστη ατμόσφαιρα να κλέψει τις καρδιές όλων των παρευρισκόμενων. Καλά Χριστούγεννα! Με υγεία και αγάπη!»

Πλήθος δημοσιογράφων, αλλά και ανθρώπων από το χώρο της τέχνης, του πολιτισμού και της showbiz έδωσαν το παρόν στην υπέροχη χριστουγεννιάτικη γιορτή.
Ανάμεσά τους οι Αντώνης Λουδάρος, Χριστίνα Λαμπίρη, Δημήτρης Κόκοτας, Φωτεινή Ντεμίρη, Χάρης Γρηγορόπουλος, Βασίλης Παλαιολόγος, Ζωή Παπαδοπούλου, Δώρα Χειράκη, Μιρέλλα Λεγάκη, Νίκος Γκέλια, Ηλίας Παλιουδάκης, Δημήτρης Καμπόλης, Δημήτρης Σαράντος, Σάσα Σταμάτη, Σαλίνα Γαβαλά, Χρήστος Βέργαδος, Ευτυχία Μελή, Αφροδίτη Βλασερού, Νίκη Σταύρου, Γιώργος Πράτανος, Θεοφανία Ανδρονίκου Βασιλάκη, Έλενα Χατζηαλεξάνδρου, Έφη Μεράβογλου, Γιώργος Κάλτσας και Σάντρα Βουτσά.

Το τέλειο σκηνικό και οι υπέροχοι οικοδεσπότες δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες ώστε οι παρευρισκόμενοι να ζήσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία που θα θυμούνται για καιρό!

Νεότερη Παλαιότερη